Oslo, Norway
benedicte.maurstad@hotmail.com

Om Meg

Hei!

Mitt navn er Benedicte Maurstad Fagerlid, jeg er 20 år og kommer fra ei lita bygd i Nordfjord. Jeg anser meg som ei jente som er glad i utfordringer, positiv, fokusert, lojal, motivert og imøtekommende. Jeg studerer Markedsføring og Merkevareledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo og er nå på mitt fjerde semester i bachelorgraden. Våren 2018 valgte jeg å spesialisere meg i emne Digital Markedsføring.

Jeg valgte digital markedsføring for å kunne utfordre meg selv og gå ut av min komfortsone, men også fordi jeg som markedsfører vil kunne få mye utbytte av å få kunnskap om det digitale. Når vår verden går i en retning mot å bli mer og mer digital er det viktig at vi også tilpasser oss!

Interessen for markedsføring kommer fra videregående da jeg tok valgfag i markedsføring og ledelse. Vi jobbet mye med bedrifter i nærmiljøet og det inspirerte meg til å søke meg inn på Høyskolen Kristiania. Hittil har studiet virkelig levert og min interesse for markedsføring har bare blomstret.

På denne bloggen vil jeg publisere studentoppgaver gitt underveis i faget digital markedsføring. Jeg håper du vil følge meg videre, og kom gjerne med kommentarer og innspill!